Prosím čekejte...
Nepřihlášený uživatel
logo VŠCHT
Nacházíte se: VŠCHT Praha  → Akreditace - pro NAU → Akreditační dokumenty HŘ a ŘJP - Technologie potravin

Akreditační dokumenty oboru pro habilitační řízení/řízení ke jmenování profesorem "Technologie potravin"

Interní kód oboru HJ306

Název oboru Technologie potravin

Odesláno NAÚ ke dni 28. 4. 2023

PDF dokument

Stáhnout

Aktuální vnitřní dokumenty a další podkladové dokumenty


Aktuální vnitřní dokumenty a další podkladové dokumenty naleznete zde.

Aktualizováno: 28.4.2023 14:45, Autor: Veronika Popová

KONTAKT

VŠCHT Praha
Technická 5
166 28 Praha 6 – Dejvice
IČ: 60461373
DIČ: CZ60461373

Copyright VŠCHT Praha
Za informace odpovídá Oddělení komunikace

Mapa webu
Sociální sítě
zobrazit responzivní verzi